Dhomë Dopio

Dhoma Dopio ofron nje arredim modern dhe permban nje krevat dopio.

Dhomë Dyshe

Dhoma Dyshe ofron nje arredim modern dhe permban dy krevat tek.

Dhomë Treshe

Dhoma Treshe permban nje krevat dopio dhe dy krevat tek.

Suite

Suita oron nje arredim elegant dhe me shije, permban nje krevat dopio.

Dhome Dopio ( perdorim tek )

Dhome Dyshe per perdorim tek me nje pakete biznesi.