MIRËSEVINI NË

BARIN & RESTORANTIN TONE

Ejani ne Bar-Restorantin tone per te shijuar specialitet e stafit tone shoqeruar nga vererat cilesore. Kuzhina e shkelqyer eshte epersia e Restorantit tone. Menuja e pasur dhe e shumellojshme ploteson shijet e te gjithe klienteve tane. Te ne do te shijoni gatimet tradicionale shqiptare si dhe ato te kuzhinave te mirenjohura boterore.